Preparatori pizza cu/ fara experienta in Bucuresti

Bucuresti > Bucuresti. Publicat luni, 04 iunie 2018 , vizualizat de 157 ori

Tip anunt: Oferta

Tip: Altele

Localitate: Bucuresti

Salariu : 1

Educatie:medii
Trenta Pizza este o companie 100% românească ce oferă serviciul de livrare pizza la în București. Trenta Pizza activeaza pe segmentul de livrari pizza la domiciliu din 2005 și operează in 10 locatii de unde se comercializează pizza la pachet și se se livrează pizza la domiciliu. Candidatul ideal Te asteptam in familia noastra daca doresti sa faci parte dintr-o echipa dinamica, doresti sa te dezvolti profesional, sa-ti imbunatatesti abilitatile si daca indeplinesti cerintele de mai jos:  Capacitatea de a invata rapid, dorinta de a te dezvolta profesional;  Bune abilitati de comunicare si organizare a spatiului si timpului de lucru;  Energic, proactiv, cu spirit de echipa si initiativa;  Orientat spre atingerea rezultatelor;  Rezistent la stres si la lucrul sub presiune;  Serios, punctual, rapid si decent;  Clinic sanatos si apt de munca fizica;  Riguros in respectarea regulilor de igiena in alimentatia publica Iti putem oferi un job aproape de casa, in zona ta de domiciliu, iar daca nu ai experienta in domeniu te putem ajuta sa te califici! Descrierea jobului: - pregateste comenzile de pizza, paste si salate in conformitate cu standardele in vigoare, respectand sarcinile, gramajele si retetarele: - asigura permanent curatenia la locul de munca; - foloseste si pastreaza in bune conditii ustensilele si aparatura din dotare; - respecta normele de igiena si securitate in munca. Activitatea in cadrul echipei noastre va incepe cu un instructaj initial, urmat de un training la locul de munca, ce te va ajuta sa te integrezi mai rapid si sa poti cunoaste si executa toate operatiunile presupuse de job. Beneficii: Daca vei face parte din echipa noastra, iti oferim: • un salariu motivant; • bonuri de masa; • transportul asigurat la terminarea programului; • un mediu de lucru placut, modern si dinamic, in care ai ce invata; • echipament de munca gratuit; O echipă grozavă te așteaptă! Daca te-am facut curios si vrei sa ne cunosti, trimite-ne CV-ul tau la sergiu.cojocariu [ At ]trentapizza.ro sau contacteaza-ne la numarul de telefon: 0751 309 890.

Contacteaza vanzatorul


▼ Anunturi asemanatoare cu "preparatori pizza cu fara experienta in bucuresti " din Bucuresti
Brutar cu sau fara experienta

Brutar cu sau fara experienta

Bucuresti / Locuri de munca / Altele
... ambalajelor. NU este obligatorie experienta. NU este necesara......Caut schelari cu sau fara experienta.

Bucuresti / Locuri de munca / Altele
Se munceste in Bucuresti si cate o data......Fabrica tamplarie pvc angajeaza muncitori cu experienta si fara experienta

Bucuresti / Locuri de munca / Altele
. tamplarie pvc angajeaza muncitori cu experienta si fara experienta. Oferim pachet salarial motivant. Adresa...Angajam brutari, patiseri, chiar si fara experienta.

Bucuresti / Locuri de munca / Altele
Angajam brutari, patiseri, chiar si fara experienta. loc de munca in zona bucurestii...Angajez muncitor confectii metalice cu/fara experienta

Bucuresti / Locuri de munca / Altele
Angajez muncitor confectii metalice cu/fara experienta sector 4 sau 5 BUCURESTI Se confectioneaza...